About Our Company
"The Bola Sphere Pendant is the basic foundation for the Bola Collection, featuring an elemental interplay between post and sphere."
Right light can transform any environment

A common thread links all of its creations, valuing permanence and sustainability, discarding the disposable mindset so prevalent today. Its mission is to create designs that deepen the relationship between objects, their users, and their environments.

Om oss...
Unika produkter för unika kunder

Global Products Sweden har som affärsidé att marknadsföra och sälja produkter som ger våra kunder ett mervärde.  Sänkta driftskostnader, besparingar i form av drift och underhåll, snabbare och mindre tidskrävande åtgärder, trygghet och positiv miljöpåverkan är några av de faktorer vi vill ge våra kunder i form av mervärde.

Om oss
GLOBAL PRODUCTS SWEDEN

Global Products Sweden har som affärsidé att marknadsföra och sälja produkter som ger våra kunder ett mervärde såsom sänkta driftkostnader, besparingar i form av drift och underhåll, snabbare och mindre tidskrävande åtgärder, trygghet och positiv miljöpåverkan är några av de faktorer vi vill ge våra kunder i form av mervärde.

VD - Camilla Hopf

Att få möjlighet att driva och utveckla ett unikt bolag som alltid sätter  kvalité i första rummet är för mig det mest givande jag har gjort i min karriär. Samtliga produkter som vi idag erbjuder samt alla andra produkter vi i framtiden hoppas kunna erbjuda ska vara inom ramen för företagets affärsidé.