About Our Company
"The Bola Sphere Pendant is the basic foundation for the Bola Collection, featuring an elemental interplay between post and sphere."
Right light can transform any environment

A common thread links all of its creations, valuing permanence and sustainability, discarding the disposable mindset so prevalent today. Its mission is to create designs that deepen the relationship between objects, their users, and their environments.

Om oss...
Unika produkter för unika kunder

Vi har som affärside är att sälja och marknadsföra miljövänliga och unika premiumprodukter som med våra produkter kan ge slutkunden besparingar i drift, underhåll och kostnader.

Om oss
GLOBAL PRODUCTS SWEDEN

Vi har som affärside är att sälja och marknadsföra miljövänliga och unika premiumprodukter. Med våra produkter kan vi ge slutkunden besparingar i drift, underhåll och kostnader.

VD - Camilla Hopf

Att få möjlighet att driva och utveckla ett unikt bolag som alltid sätter kvalitet i första rummet är för mig det mest givande jag har gjort i min karriär. Samtliga produkter som vi idag erbjuder samt alla andra produkter vi i framtiden hoppas kunna erbjuda ska vara inom ramen för företagets affärsidé.